Brug LinkedIn i din jobsøgning

1) Brug LinkedIn mobil applikation.

Dette gør webstedet nemmere at bruge, når du er ude at rejse. LinkedIn har også et smart og praktisk værktøj kaldet “CardMunch”, der gør at du kan tage et billede af et visitkort med telefonen. Dernæst tilføjes personen automatisk til dine ”forbindelser” og sender dem en anmodning om ”forbindelse”.

2) Brug virksomhedernes sider.

Når du søger, og finder en interessant virksomhed, vil du se både førstegrads forbindelser, der er på din kontaktliste, og andengrads forbindelser, der er forbundet med folk, du kender. Disse forbindelser præsenterer dig for rigtig gode network muligheder.

3) Søg efter folk, du gik i skole med.

Dette er endnu en mulighed for at skabe et professionelt netværk, som kan bruges til at søge job via. De kan være spredt vidt, rent geografisk, så der er mange muligheder, og personlige relationer til medarbejder i virksomheder som du finder interessante, er en for-del. Tag selv initiativet, og opret en gruppe og begynd at søg kontakten til dem.

4) Lad folk vide du er jobsøgende.

Lad verden vide, at du har mistet dit job. I “overskriften,” lige under dit navn, gør det klart, at du søger nye udfordringer. Overskriften kommer op, når nogen søger efter dit navn, så det er en vigtig detalje.

5) Tilføj en praktikplads eller frivilligt arbejde.

Praktikophold og frivilligt arbejde kan forstærke din profil. Hvis du tager et frivilligt arbejde, kommer du automatisk i kontakt med en masse mennesker. Der spiller relationer igen ind, og hvem siger at der ikke er nogen som kender nogen. Husk at være professionel, så vil folk hellere anbefale dig.

Sidst men ikke mindst, så husk at man kan ikke, IKKE kommunikere, så alt hvad du skriver på linkedIn, kan blive brugt imod dig, så kommuniker med omhu.

Læs også:

2 Replies to “Brug LinkedIn i din jobsøgning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.