En personlig hjemmeside – Et digitalt visitkort

Internettet bliver en større og større del af det at søge arbejde

Internettet bliver en større og større del af det at søge arbejde. Mange jobtilbud er kun tilgængelige på nettet og det er ofte også her de først bliver langt ud. Også arbejdspladser bruger Internettet til at tjekke en potentiel ny medarbejder ud, der er mange personalechefer, som googler dit navn som det første, efter at have læst din ansøgning.

Det kan derfor være en rigtig god idé at sørge for, at det første link der popper op på google.dk er noget man gerne vil have en potentiel arbejdsgiver til at læse.

Derfor er det en god ide at etablere din egen personlige hjemmeside

Derfor er det en god ide at etablere din egen personlige hjemmeside. Her kan du lægge alt det ind som du gerne vil have at en potentiel arbejdsgiver skal se. Her lægger du dit CV, billeder, en tidligere opgave, du er stolt af, ja alt af relevans. Det kan være skole- og eksamenspapirer, referencer og anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere. Det fungerer godt, for så er man selv fri for at sidde og udtale sig om hvad andre mennesker mener om en, når man sidder til jobsamtalen.

Det gør også jobsamtalen mere levende

Det gør også jobsamtalen mere levende, hvis man kan tage udgangspunkt i ens personlige hjemmeside og herefter tale om kvalifikationer. Det er også et godt alternativ til en store mappe af løse papirer. Med en personlig hjemmeside er det hele samlet et sted, og det er nemt for den nye arbejdsgiver at orientere sig.

Men hvordan får man sig lige sådan en hjemmeside

Men hvordan får man sig lige sådan en hjemmeside, og koster det mange penge? Det er rigtig nemt at få sådan en hjemmeside. På nettet findes der gratis eller billige skabeloner til hjemmesider, som man bare downloader. Det betyder også at man ikke behøver at være et teknisk geni for at lave en flot hjemmeside.

På nettet ligger gratis skabeloner til en hjemmeside. Mange andre hjemmeside-portaler har også funktioner, hvor man kan få hjælp til at opbygge en personlig hjemmeside.

Hos mange hjemmesider, skal man købe et årligt eller månedligt abonnement. Det kan dog godt betale sig set i forhold til, hvor mange kontakter man kan få på den måde. En personlig hjemmeside er nemlig en rigtig god måde,at skabe et professionelt netværk på.

En personlig hjemmeside er en god måde at få adgang til mange af de jobs der aldrig når ud på job-portalerne. For dem er der rigtig mange af og her er det vigtigt, at have et netværk. Et godt sted at pleje sine professionelle forbindelser og interesser er linkedin.com, hvor det er gratis at oprette sin profil. Selvom siden er på engelsk, bruger mange danskere den – på dansk.

Et godt webdesign skaber opmærksomhed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.