reklame

Lad en god en CV-skabelon gøre jobbet for dig

Hvis du er jobsøgende – uanset om du er nyuddannet, studerende eller erfaren jobsøgende – så skal du som oftest sende dit CV til en mulig arbejdsgiver. Og her vil vedkommende hurtigt vurdere dig ud fra det indtryk, som dit CV giver. Faktisk skal man ikke bruge mere end et par sekunder på at vurdere, om et CV er værd at dykke ned i.

Netop derfor skal du have et indbydende og let-overskueligt CV. Og det får du lettest, hvis du bruger en god CV-skabelon. 

Med en CV-skabelon er det let at udfylde dit CV og gøre det helt skarpt. På den måde kan du også lettere tilpasse dit CV fra job til job. Dermed er du sikker på, at du sender et unikt og tilpasset CV til din potentielle arbejdsgiver.

Sådan sikrer du, at dit CV er godt nok til at sende

Når du skal lave et CV, kan du vælge mellem et såkaldt kompetence-CV eller et kronologisk CV. Traditionelt. For der er faktisk ingen grund til at vælge. Du kan nemlig gøre begge dele på samme tid. 

I starten af dit CV giver du en introduktion af dig selv. Her fremhæver du dine vigtigste kompetencer, som passer til det job, du søger. Dermed opfylder dit CV det, som et kompetence-CV skal. Det skal bare være et opkog af din og din profil, hvor du fremhæver dine vigtigste kompetencer.

Dernæst laver du det klassiske kronologiske CV. Her lister du i kronologisk rækkefølge, hvad du har arbejdet med, og hvad du har lært af det. På den måde kan arbejdsgiveren let navigere i dit CV, samt blive helt skarp på hvorfor du passer til jobbet. 

Vælg en god CV-skabelon

Alt det her er jo meget fint, men hvis du ikke lige har en god CV-skabelon liggende, så kan det jo være lige meget. Men hvad nu, hvis jeg siger, at du højst sandsynligt allerede har en masse CV-skabeloner liggende, som du tilgå ganske gratis?

Hvis du har en licens til Microsoft Word, så har du faktisk adgang til en masse gratis CV-skabeloner. En flot CV-skabelon i Word er i mange tilfælde alt, du skal bruge for at lave et flot CV, du kan sende til en potentiel arbejdsgiver. Her får du alt, du skal bruge. Og så udfylder du den, som jeg har beskrevet ovenfor. 

Hvis du vil have CV-skabeloner i bedre kvalitet end dem, du finder i Word, er der også råd for det. Canva er en hjemmeside, hvor du kan lave massevis af forskellige grafiske illustrationer. Invitationer, kort, breve, ansøgninger, CV’er og meget andet kan du finde på Canva. 

Der er både gratis CV-skabeloner og nogle, du skal betale for. Men fælles for dem er, at de er i rigtig god kvalitet, så du kan få dig et flot CV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *