Invester i dig selv: Få de rette forsikringer

Når man taler om at investere i sig selv, taler mange om at man skal spise sundt, dyrke nok motion, måske meditere – eller i hvert fald huske at slappe ordentligt af og nyde livet! Mange taler også om at have den rette work/life balance, og at man skal huske at prioritere de rette ting i livet. Men har du husket at finde de rette forsikringer til dig selv og din familie? Dette falder nemlig også under konceptet at investere i sig selv og tage de rette og fornuftige beslutninger – både for nu, men bestemt også for fremtiden.

Det kan nemlig være ekstremt mentalt belastende, hvis man ikke har de rette forsikringer. Når man ikke har de rette forsikringer, giver det nemlig anledning til en masse bekymringer, som man nemt kunne have været foruden. De fleste af os har formentlig allerede en indboforsikring og en ulykkesforsikring – men hvad med de resterende forsikringer? Nedenfor vil vi introducere dig for nogle forsikringer, som vi mener er absolut essentielle!

Den vigtige: Tab af erhvervsevne

Uheldet kan være ude – hvad end det handler om en ulykke eller en sygdom. Det er svært at forudse, hvad livet kan byde på. Hvad gør du økonomisk, hvis du står i en situation, hvor du har lidt tab af erhvervsevne? Du bør uden tvivl have en forsikring, som kan hjælpe dig i dette tilfælde.

Et forsikringsselskab vil vurdere, hvor stor en procentdel erhvervsevne, du har tabt. Baseret på dette, vil du blive støttet økonomisk af en erhvervsevne forsikring. Det betyder altså, at selvom du ikke har mulighed for at lægge samme kræfter i arbejde længere, er der en økonomisk hjælpende hånd. Du behøver derfor ikke at gå fra både hus og hjem – og du kan opretholde en nogenlunde livsstil i en hård periode, hvor du er tvunget til at arbejde mindre.

Den klassiske: Sundhedsforsikringen

Selvom vi bor i Danmark, hvor sygehusvæsenet er gratis og tilgængeligt for alle, er det vigtigt at have en sundhedsforsikring. En sundhedsforsikring kan nemlig hjælpe dig med diverse ting – herunder både når det handler om tilskud og når det handler om hjælp til at finde de rette behandlinger.

Det kan nemlig være ekstremt dyrt, hvis man skal i gang med et forløb hos en fysioterapeut, en kiropraktor eller andet, som ikke er gratis i dagens Danmark. Ligeledes kan et tandlægebesøg også hurtigt suge hele opsparingen væk, hvilket hurtigt kan ødelægge de ellers dejlige ferieplaner. Vælg en sundhedsforsikring, som kan hjælpe dig!

Frie a-kasse
MA A-kasse - find job