Jobsøgning og rekruttering af professionelle IT-specialister med hjælp fra Nigel Frank

Nigel Frank er et internationalt job site, der har specialiseret sig i at rekruttere professionelle og dygtige folk med IT og programmering skills. Siden 2006 har job sitet hjulpet over 19.000 jobsøgende med at finde deres drømmejob. Det er naturligvis hele verdenen over.

Nigel Frank består af en engageret og yderst professionel gruppe af konsulenter, der gør deres bedste for at guide de jobsøgende.

Hvad er næste skridt i jobsøgningsprocessen?

Dette job site kan hjælpe dig videre i din jobsøgningsprocess, og få dig i en permanent stilling ved hjælp af organisationens mange kontakter og brede netværk. Som tidligere nævnt, hjælper Nigel Frank udelukkende jobsøgende med kompetencer indenfor computer teknologien. Med de mange professionelle og erfarne konsulenter er dit drømmejob kun et opkald væk.

Det er en af Nigel Franks vigtigste prioriteter, at den jobsøgende føler sig tryg, hvorfor det er vigtigt at lære hinanden godt at kende. Det betyder, at konsulenterne tager sig god til at lære, hvem du er og ikke mindst, hvilke kompetencer du har. Det bærer altid frugt i sidste ende, da du derfor er garanteret et godt match med en virksomhed og en stilling. Statistikken viser faktisk, at mere end 85 % af de rekrutterede folk bliver i stillingen i to år eller mere. Det er altså et klart bevis på, at Nigel Franks metoder virker godt.

Hvordan fungerer processen for de jobsøgende?

Hvis du er jobsøgende og ønsker at gøre brug af job sitet Nigel Frank, vil du blive bedt om at uploade et CV og en ansøgning. Herefter vil du blive tildelt en af de yderst dygtige konsulenter, som vil gennemgå din ansøgning. Du vil blive kontaktet indenfor de næste 24 timer for at få noget uddybende information omkring dine kompetencer samt erfaringer og motivationer.

Det er alt sammen for at få en bedre forståelse af dig, så konsulenten kan finde det helt rigtige match.

Efterfølgende vil din profil blive præsenteret overfor en mulig klient, der skal tage stilling til, om du er den rette kandidat for dem. Hvis ja, er der nu kun en samtale tilbage.

Nigel Frank er med i hele processen fra start til slut, og vil også klare alt det praktiske papirarbejde for dig og klienten.

Udvælgelsen af jobs på baggrund af din jobsøgnings forberedelse

Når du har lavet din liste over mulige virksomheder, skal du i gang med at sortere lidt i dem. Vi har det nogle gange med at se os blinde, altså lade os rive med af ord og fine hjemmesider etc.

Men ofte i forbindelsen med din research vil du opdage at nogle af de som du har valgt, måske i virkeligheden ikke matcher dine job ønsker og behov. Dem skal du naturligvis sortere fra, der er ingen værdi i at søge et job man ikke ønsker alligevel. Det vil de fleste være enige i, medmindre man simpelthen ikke kan få andet. Selv der vil det måske endda være diskutabelt, da frustrationer og manglende arbejdsglæde sjældent er på ønskelisten i folks jobsøgning.

Når du har fået listen sorteret, skal du i gang med dine jobansøgninger. Her kommer din research som nævnt tidligere til gavn igen. Da det er meget simplere at målrette din jobansøgning, med en ordentlig indsigt i virksomhedens sprog og kultur.

Besøg Nigel Franks webpage her.