Denne artikel indeholder reklame tekster

Står du i en situation, hvor du skal ude og finde nyt job – enten frivilligt eller ufrivilligt, så kan der være flere årsager til, at det ikke er så nemt, som du kunne drømme om. Men hvordan kan man nu lige gøre sin profil og sit CV en tand mere indbydende? Netop det inspirerer vi dig til her, så du hurtigt kan komme ud på arbejdsmarkedet igen, og måske endda jagte dit drømmejob og få den stilling, som du aldrig har den mindst lyst til at forlade igen. Læs med her og bliv klogere.

Tag et supplerende kursus eller uddannelse

For at gøre dig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet kan det være en god idé at udvide dine kompetencer. En af de ting, som du kan gøre i praksis, er at tage et supplerende kursus, som ligger i forlængelse af din nuværende stilling, tidligere stilling, drømmejob eller i forlængelse af din uddannelse. Hvis du eksempelvis er uddannet i kommunikation kan det være, at du vil gå i en mere ledelsesorienteret retning. I det tilfælde kan du passende tage en selvbetalt uddannelse i ledelse eller tag en MBA på DTU, hvis det passer til dine ambitioner og fremtidsdrømme.

Skriv et godt CV

Hvis du allerede er ude at søge nyt job, men dog uden succes indtil videre, så kan det være en god idé at tage et kig på dit CV. Ikke bare indholdet på CV’et er vigtigt, men i lige så høj grad er dit layout og dit design vigtigt, det skal nemlig se indbydende og overskueligt ud, ellers er der ingen garanti for, at dine mulige arbejdsgivere vil læse hele smørret. På dit CV er det vigtigt, at du har din erfaring og eventuelle anbefalinger med, således at du kan give et godt indtryk af, hvad du i forvejen er god til og har erfaring med.

Kend dine kvalifikationer

Når du søger job skal du huset at holde fast i dine kompetencer, dine drømme og dine mål. Når man søger job kan man måske hurtigt blive fristet til at prøve noget nyt. Men inden, at du bliver skuffet over at få et afslag for jobansøgningen, så må du huske, at det ikke nødvendigvis er din profil de ikke kan lide, men simpelthen dine kompetencer, der ikke matcher den ønskede profil helt og aldeles. Derfor er det altså vigtigt at have dine egne kompetencer i mente, når du søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *