Søg dit nye job – De bedste jobportaler i Danmark 2020

De største og ældste jobportaler i Danmark

I Danmark har vi en række jobportaler der er gode hver for sig. Portalerne viser de lige stillinger der tilbydes rundt om i virksomhederne. Her tilbydes arbejde via forskellige jobopslag.

Vi har samlet en god håndfuld portaler, med forskellige kompetencer. Der opstillet i vilkårlig rækkefølge:

Nyt job via Jobnet.dk

Jobnet er det gamle arbejdsformidlingen, som blev moderniseret for nogle år siden. På Jobnet findes der informationer om jobsøgning og uddannelse.

Jobnet har forbindelse til Kommunernes jobcenter og tilbyder en bred palette af service over for virksomheder og jobsøgende gennem personlig kontakt og hjælp fra beskæftigelsesvejledere.

Find dit nye job på Jobnet.dk

Åbningstider og kontakt:
Mandag – Fredag kl. 8 – 20
Weekend kl. 10 – 14
Telefon nr.: 70 15 20 30
E-mail: jobnet@star.dk

Få det samlede overblik på Jobsearch.dk

Jobsearch.dk er på kort tid blevet en af de største danske søgemaskiner for ledige stillinger. De har samlet alle offentligt tilgængelige jobs der er online og til rådighed.

Besøg jobportalen her

Kontakt:
Jobsearch.dk ApS
C/O Digital Disruption Media A/S
Mynstersvej
1827 Frederiksberg C

Rekruttér studerende og alumner på DTU Jobbank

DTU Jobbank er jobsitet for studerende og alumner fra DTU. Det er her man finder studentermedhjælperjobs, graduate-stillinger til nyuddannede og fuldtidsjobs.

DTU Jobbank er en del af Graduateland-netværket – et netværk som består af karrieresites for studerende og nyuddannede på tværs af universiteter og interesseorganisationer.

Besøg DTU Jobbank

Kontakt:
Graduateland ApS
Ansvarlig for DTU Jobbank
E-mail: pl@graduateland.com

Jobindex er Danmarks største jobsøgemaskine

Jobindex er kendt af alle jobsøgende. Portalen er nok Danmarks største på jobmarked men en komplet oversigt over stort set alle ledige job.

Søg efter dit drømmejob på Jobindex

Jobindex ejer også Stepstone Danmark og it-jobbank, som er jobportaler med fokus på hhv. leder- og karrierestillinger samt på it-specialister

Besøg Stepstone her
Besøg it-jobbank her

Ofir er Danmarks første jobportal

Jobportalen Ofir.dk kom på nettet i starten af 1996. Jobportalen har siden fokuseret på at lave det korrekte match mellem virksomhed og jobsøger, så jobsøgeren nemt og bekvemt kan finde de relevante oplysninger.

Find Ofir lige her

Åbningstider og kontakt
Mandag – torsdag: kl. 8.30 – 16.30
Fredag: kl. 8.30 – 15.30
Telefon: 39 57 77 66
E-mail: kundecenter@ofirjob.dk

Jobportalen INDEED har over 200 milioner besøgende verden over

Jobportalen Indeed er også en af de store, selvom man sjælden hører om den, så er de et must i din jobsøgning. Indeed er verdens nr. 1 jobside med over 200 millioner unikke besøgende hver måned, på 28 sprog og er tilgængelig i flere end 60 forskellige lande.

Det siges at portalen er alle jobs samlingssted – Besøg sitet her 

SimplyJob er Danmarks største jobportal til unge under 35 år

SimplyJob gør det godt for de jobsøgende under 35 år. Jobplatformen henvender sig i særlig grad til personer, der søger deltidsjob, elevpladser, studiejob og ufaglærte jobs. Udover de mange jobs, der bliver postet løbende kan interesserede ligeledes finde inspiration til deres jobsøgning og få gode råd på bloggen: https://blog.simplyjob.dk/

Det siges at portalen er alle jobs samlingssted – Besøg sitet her 


Ditte site er opdateret den 20. oktober 2020

Frie a-kasse
Frie a-kasse